Op de Hogeschool Utrecht is een minor Agressie en Huiselijk Geweld voor voltijd en deeltijdstudenten van diverse opleidingen. Ruim 100 studenten uit het hele land nemen hier aan deel. Willeke van der Zand heeft een hoorcollege verzorgd over eergerelateerd geweld waarmee ze volle collegezaal 3 uur lang wist te boeien én in beweging kreeg.

De impact van dit college was groot. Een deeltijdstudente schrijft: “Ik heb in deze minor veel geleerd over diversiteit. Ook tijdens het hoorcollege van Willeke van der Zand is mij veel duidelijk geworden. Ik kon tijdens de discussie hier mijn eigen casus inbrengen. Door de verdieping in dit college werd mij de ernst van de situatie van een inmiddels gescheiden Turkse vrouw duidelijk. Ik heb dit op mijn werk aangekaart en wij hebben daarbij veel gehad aan Willeke’s praktische tips.”

Ik ben blij, dat Willeke haar bijdrage aan de minor levert.”

Charlotte van Besouw, coördinator minor agressie en huiselijk geweld, Hogeschool Utrecht

drs. Charlotte van Besouw | Hogeschooldocent MWD / Supervisor / Minor en post-HBO Agressie en Huiselijk Geweld

Vocas Trainingen onderscheidt zich door uitsluitend te werken met trainers die zelf een ruime ervaring hebben opgedaan als professional binnen de hulpverlening. Zij weten wat er speelt aan actuele ontwikkelingen in het werkveld. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden binnen de hulpverlening maar kennen ook de obstakels waar je als professional soms mee worstelt. Vocas heeft als specialisatie eergerelateerd geweld en motiveringstechnieken.

Vocas Trainingen                  
Reurikwei 39
6843 XT Arnhem
T 06 137 152 89
E info@vocastrainingen.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op

Vocas Trainingen op LinkedIn Vocas Trainingen Facebook pagina Vocas Trainingen op Twitter

K.v.K  :09183675

BTWnr:NL168143227B01