"Willeke is een gedreven professional zonder daarin te overdrijven. Zij levert kwaliteit en maatwerk.

Met haar grote ervaring in de jeugdzorg weet zij op een heldere en aansprekende manier complexe onderwerpen als eerkwesties, eergerelateerd geweld en huwelijksdwang over te dragen aan een diversiteit aan professionals in de frontlinie.

Bij de ontwikkeling van haar (trainings)methodieken en materiaal sluit zij goed aan bij de wensen van belanghebbenden (zowel van de opdrachtgever als van andere experts en klanten in de uitvoering). In de samenwerking heb ik Willeke leren kennen en gewaardeerd als prettige, open en constructieve partner, die flexibel is maar ook principieel en standvastig waar het om inhoud en kwaliteit gaat."

Dhr Andy Clijnk, Programmamanager eergerelateerd geweld Ministerie van Justitie

Vocas Trainingen onderscheidt zich door uitsluitend te werken met trainers die zelf een ruime ervaring hebben opgedaan als professional binnen de hulpverlening. Zij weten wat er speelt aan actuele ontwikkelingen in het werkveld. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden binnen de hulpverlening maar kennen ook de obstakels waar je als professional soms mee worstelt. Vocas heeft als specialisatie eergerelateerd geweld en motiveringstechnieken.

Vocas Trainingen                  
Reurikwei 39
6843 XT Arnhem
T 06 137 152 89
E info@vocastrainingen.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op

Vocas Trainingen op LinkedIn Vocas Trainingen Facebook pagina Vocas Trainingen op Twitter

K.v.K  :09183675

BTWnr:NL168143227B01