Vocas trainingen is een betrouwbaar, kundig en persoonlijk trainingsbureau.

De gemeente Almelo had vanuit het Ministerie van Justitie een bestuurlijke opdracht om een samenhangende aanpak eergerelateerd geweld vorm te geven binnen de bestaande lokale- en regionale netwerken en infrastructuren. Binnen deze aanpak vormde het scholingsprogramma voor professionals een belangrijk onderdeel. Voor dit programma is Vocas trainingen aangetrokken. En met succes!

In samenwerking met trainster Willeke is gekozen voor een drietraps-scholingsprogramma: signalering – verdieping en een training op maat voor het expertiseteam in oprichting. Vocas heeft vanaf het begin meegedacht over hoe het scholingsprogramma eruit zou kunnen zien en dat was erg prettig en waardevol. Daarnaast was het overgrote deel van de deelnemers erg enthousiast over de inhoud van de training: men vond de informatie helder, concreet en goed inzetbaar op de werkvloer. Tenslotte waardeerde men de praktijkervaring van de trainster. Zij was volgens de deelnemers goed in staat om een heldere vertaalslag te maken van theorie naar praktijk.

In Almelo is mede dankzij Vocas trainingen een goede basis gelegd om meer grip en zicht te krijgen op de complexe thematiek rondom eer en eergerelateerd geweld.

Vocas Trainingen onderscheidt zich door uitsluitend te werken met trainers die zelf een ruime ervaring hebben opgedaan als professional binnen de hulpverlening. Zij weten wat er speelt aan actuele ontwikkelingen in het werkveld. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden binnen de hulpverlening maar kennen ook de obstakels waar je als professional soms mee worstelt. Vocas heeft als specialisatie eergerelateerd geweld en motiveringstechnieken.

Vocas Trainingen                  
Reurikwei 39
6843 XT Arnhem
T 06 137 152 89
E info@vocastrainingen.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op

Vocas Trainingen op LinkedIn Vocas Trainingen Facebook pagina Vocas Trainingen op Twitter

K.v.K  :09183675

BTWnr:NL168143227B01