MI training

Leuk, dacht ik een training om nog beter in gesprek te kunnen gaan met de leerlingen.Vanaf de eerste minuut heeft Willeke onze groep kennis laten maken met de MI methode.Vernieuwend in die zin, dat we veel zaken direct zelf konden ervaren, zoals het toepassen van MI op elkaar, eens iets op een andere manier doen.  Een hele veilige methode voor zowel de interviewer als ook de geïnterviewde.

Wat voorop staat is ‘ECHT luisteren naar’,’positief bevestigen van’ en vooral ook het ‘NIET gaan denken voor de ander’, die kan dat heel goed zelf. Bij mijzelf ook de vraag of ik het nog kan leren, na al die jaren op mijn manier bezig te zijn geweest. Willeke heeft me laten zien en ervaren dat ik dat inderdaad kan, ik hoef niet alles overboord te gooien,MI is een aanvulling op wat al goed gaat. MI is ook op veel manieren toepasbaar, zowel in werk- als in privé sfeer zonder dat het therapeutisch wordt. De manier waarop deze training gegeven werd, was zodanig dat onze groep nog wel wat meer bijeenkomsten had gewild.

Vocas Trainingen onderscheidt zich door uitsluitend te werken met trainers die zelf een ruime ervaring hebben opgedaan als professional binnen de hulpverlening. Zij weten wat er speelt aan actuele ontwikkelingen in het werkveld. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden binnen de hulpverlening maar kennen ook de obstakels waar je als professional soms mee worstelt. Vocas heeft als specialisatie eergerelateerd geweld en motiveringstechnieken.

Vocas Trainingen                  
Reurikwei 39
6843 XT Arnhem
T 06 137 152 89
E info@vocastrainingen.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op

Vocas Trainingen op LinkedIn Vocas Trainingen Facebook pagina Vocas Trainingen op Twitter

K.v.K  :09183675

BTWnr:NL168143227B01